آغاز خبرهای خوش در رسانه ها درباره كرونا

آغاز خبرهای خوش در رسانه ها درباره كرونا

اعصاب سنج: این روزها نوید توزیع گسترده واکسن کرونا، بهترین خبر رسانه های جهان است. رسانه هایی که این روزها بیشتر درگیر اعلام وضعیت کشورهای مختلف جهان در مبارزه با ویروس کرونا هستند، حالا حامل خبرهای خوشی از آمدن واکسن این ویروس مرگبار شده اند.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل های رسانه های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می کند. از مهمترین اخباری که او امروز (۱۹ آذر ماه) به آنها پرداخته، واکسن ویروس کرونا است.
_ «ال موندو»، نشریه اسپانیایی نوشته است: چین و نپال بر سر میزان بلندی قله اورست به توافق رسیدند. قله بیش از حد ای که تصور می شد چهار متر بلندتر است، ۸ هزار و ۸۴۸ متر است.
_ مراکش تزریق واکسن چینی کرونا را برای همه، شروع کرد. این واکسن، هنوز تایید نهایی نگرفته است.
_ یک بیماری ناشناخته در جنوب هند، دست کم ۵۰۰ تن را بستری کرده است. البته تنها یک نفر از این بیماری مرموز، کشته شده است.
_حمل واکسن های یخی، حالا معدن طلای هواپیمایی ها شده است؛ اتفاقی غیرقابل انتظار.
_ «ال پائیس»، دیگر نشریه اسپانیایی نیز نوشته است: واکسن روسی، «سپوتینگ وی» به درمانگاه های روسیه رسید. مسکو می گوید کارکنان بهداشت و آموزگاران برای تزریق واکسن، مقدم هستند. ایمن سازی همگانی، در هفتاد درمانگاه در مسکو شروع شده است. در این میان، ۵ هزار تن داوطلب دریافت تزریق واکسن شده اند.
روسیه، چهارمین کشور جهان است که بیشترین مبتلایان کرونا دارد. روسیه، مکان های عمومی همچون بوستان ها و کافه ها را به جهت همه گیری ویروس، تعطیل کرده است.
_ « گاردین»، نشریه انگلیسی نوشته است: جنگ آرای انتخابات رئیس جمهوری به کنگره آمریکا، کشانده خواهد شد. در حقیقت کاخ کنگره، نگهبان آرا است و نمی تواند آرای آمریکاییان و نتیجه انتخابات را برهم بزند. اگر آرای آمریکاییان، مورد مناقشه قرار بگیرد، تصمیم کنگره حرف آخر خواهد بود. جمهوری خواهان هنوز دل به کنگره بسته اند.
_ دونالد ترامپ هنوز به اشتباه پافشاری می کند که او انتخابات را برده است. سه شنبه آخرین فرصت بود، تا تدارک برای سوگند خوردن جو بایدن در بیستم ژانویه بعنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا، دیده شود. ششم ژانویه، آرای کالج الکترال، شمارش خواهند شد.
* از حاشیه خبرها
به هنگامی که روبات ها، هوشمندتر از انسان بشوند آیا آنها، قصد جان ما را خواهند کرد؟ ما را خواهند کشت؟ دانشمند پژوهشگر موسسه «اپن آی» که به تولید روبات های هوشمند می پردازد، می گوید نه!
او معتقد می باشد، ماشین های ابر هوشمند، از ما متنفر نخواهند بود. آنها به بقای خود خواهند اندیشید. روبات «من انسان» با انبوه اطلاعات در کمبریج چنین سودایی ندارد. پژوهشگر این مجموعه می گوید روبات ها هم به زندگی خود خواهند اندیشید.
آنچه نگران ساز است، با آمدن خودرو های خودران ناگهان ۱۰ میلیون تن فقط در آمریکا، کار خودرا از دست خواهند داد.




منبع:

1399/09/19
17:23:15
5.0 / 5
1223
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تولید
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج