در گزارش اعصاب سنج عنوان شد؛

نكته نگران كننده واكسن فایزر

نكته نگران كننده واكسن فایزر

به گزارش اعصاب سنج معاون بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل ضمن تاکید بر استفاده از دانش پژوهشگران ایرانی در ساخت واکسن نسبت به نگرانیهایی که پیرامون استفاده از واکسن فایزر وجود دارد توضیحاتی عرضه داد.



محمد کریمی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد واکسن ایرانی کرونا اظهار داشت: ایران از تکنولوژی واکسن سازی بالایی برخوردار می باشد و همینطور دانشمندان خیلی خوب و توانمندی هم در زمینه تولید واکسن داریم و حدود ۱۰۰ سال است که در مورد تولید واکسن در کشورمان اقدام می شود.
معاون بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل اظهار داشت: تمامی واکسن هایی که از آغاز تولد به فرزندانمان و همینطور خودمان تزریق شده همه ایرانی بوده اند چون که هم تکنولوژی و هم توان تولید واکسن را داریم.
وی در مورد واکسن هایی که در دنیا تولید می شود هم اظهار داشت: واکسن هایی که هم اکنون در دنیا تولید می شود بسیاری از آنها ویروس های کشته شده و ضعیف شده هستند و آنچه در ایران هم تولید می شود با کشورهای دیگر فرقی ندارد.
معاون بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل با تکیه بر اینکه ما توانسته ایم با همین واکسن های داخلی فلج اطفال و سرخک را ریشه کن نماییم افزود: متأسفانه فضای مجازی مقداری تنش بوجود آورده به صورتی که مردم در مورد واکسن ایرانی کرونا کمی نگرانی دارند.
کریمی نیا در مورد واردات واکسن کرونا هم اظهار داشت: با عنایت به این که در مدت زمان کوتاهی باید حجم بالایی از واکسن تولید و تزریق شود بنابراین علاوه بر تولیدات داخلی واکسن کرونا باید مقداری واکسن هم از کشورهای دیگر وارد نماییم.
وی اضافه کرد: برخلاف واکسن های قبلی که دوز مورد نیاز آن چند میلیون بود اما در این مرحله به علت انتشار کرونا مجبور هستیم در مدت زمان کمی تعداد زیادی واکسن را برای عموم مردم داشته باشیم. ازاین رو بخشی از آن باید از خارج وارد شود.
وی اظهار داشت: باید در یک مدت زمان محدود ده ها میلیون نفر واکسینه شوند بنابراین در سال اول مقداری واکسن را وارد نماییم.
معاون بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل در مورد واکسن های کرونایی که در کشورهای دیگر ساخته شده است اظهار داشت: الگوی واکسن MRNA در گذشته تجربه نشده بنابراین عوارض طولانی مدت خواهد داشت و واکسن فایزر هم تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را دارد اما استفاده از آن با شروطی همراه شده به صورتی که افراد زیر ۱۶ سال و یا زنان آبستن و…، نباید از آن استفاده کنند.
کریمی نیا اظهار داشت: دغدغه ما استفاده طولانی مدت آن است و باید بگذاریم حداقل ۵ سال از تولید آن بگذرد و عوارض آن مشخص شود و سپس از آنها استفاده نماییم.
وی اظهار داشت: در این مرحله باید از واکسن تولید داخلی خودمان حمایت نماییم و همینطور اعتمادی که تابحال به واکسن های ایرانی داشتیم همان را هم در مورد واکسن کرونا داشته باشیم.

1399/10/23
20:36:22
0.0 / 5
1206
تگهای خبر: بهداشت , تكنولوژی , تولید
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج