مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران مطرح كرد

پوشش 1300 میلیارد تومانی هزینه درمان بیماران كرونایی توسط بیمه سلامت

پوشش 1300 میلیارد تومانی هزینه درمان بیماران كرونایی توسط بیمه سلامت

به گزارش اعصاب سنج آذربایجان شرقی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: ۱۳۰۰ میلیارد تومان از هزینه های درمان بیماران کرونایی را پوشش داده ایم، البته این آمار در ارتباط با دو ماه قبل است.



محمدمهدی ناصحی امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه، در نشست خبری که در محل ساختمان اداره کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار نمود: کرونا گرفتاری های زیادی برای مردم به وجود آورد که علاوه بر رعایت بهداشت فردی، باید از عادی انگاری نسبت به این ویروس هم خودداری نماییم.

وی در تشریح میزان جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت اظهار داشت: هم اکنون ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که در چارچوب پنج صندوق شامل ۲۱ میلیون نفر روستایی، ۱۳ میلیون نفر همگانی، بیمه ایرانی ها (خویش فرما)، بیمه کارمندان دولت و سایر اقشار همچون خانواده شهدا، از خدمات این بیمه بهره مند هستند.

وی با اشاره به اینکه بیمه سلامت نزدیک ۵۱ درصد از جمعیت کشور را پوشش می دهد، تصریح کرد: عموما اقشار صدمه پذیر جامعه تحت پوشش بیمه سلامت هستند که این مورد مسئولیت ما را چندین برابر کرده است و در روزهای کرونایی باید به صورت ویژه ای به این قشر کمک نماییم.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تکیه بر اینکه رسالت اصلی سازمان، توزیع عادلانه ی خدمات در سطح کشور است، افزود: مردم به گردن ما حق دارند و باید تلاش نماییم بیماران، به غیر از رنج بیماری، دغدغه دیگری همچون هزینه های مالی نداشته باشند.

وی ضمن اشاره به اینکه تمام بدهی ها به بخش روستایی که حدودا ۳۰۰۰ میلیارد تومان بود، تسویه شده است، اظهار داشت: بدهی به مراکز دولتی و خصوصی هم ماهانه حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان بوده و از تیرماه در بخش دولتی پرداختی نداشتیم و در بخش خصوصی هم امیدواریم تا شش هفته آینده بدهی به این مراکز هم تسویه شود.

وی در مورد بحث نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیکی هم اظهار نمود: در جهت به روز بودن خدمات بیمه، ارائه خدمات مناسب، هدف دار کردن منابع و خدمت هرچه بهتر مردم کار مهمی بنام نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را راه اندازی کردیم و علاوه بر اولویت قراردادن بحث آموزش، مشوق های لازم را مصوب کردیم که بازای هر نسخه الکترونیکی مبلغ مازادی برای پزشکان پرداخت نماییم.

ناصحی افزود: متاسفانه خیلی از داروهایی که به صورت بیهوده مصرف می شود، با هیچ استانداردی سنخیت ندارد و شاید شناخته شده ترین داروهایی که در هیچ جای دنیا استفاده نمی گردد، آنتی بیوتیک ها، مسکّن ها، کورتون ها و داروهای ضدالتهابی باشد که این داروها در کشور ما مصرف می شود و کار ناصحیحی است.

وی، یکی دیگر از اثرات نسخه نویسی الکترونیکی را توقف توزیع و مصرف این داروها بر شمرد و اضافه کرد: با این کار می توانیم ببینیم که پزشکان چه داروهایی را می نویسند؛ همینطور می توانیم جلوی مصرف بی رویه ی این داروها را که باعث ضعف در سیستم بدن می شود، بگیریم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: در بعضی مناطق دور دست که امکانات پزشکی خوبی وجود ندارد، پزشکان می توانند از راه دور و به صورت اینترنتی بیماران را ویزیت کنند و ما بعنوان نخستین بیمه، پزشکی از راه دور را شروع کرده ایم.

وی ضمن اشاره به اینکه در کل کشور حدود ۹۵ درصد مطب ها به سامانه الکترونیک متصل شده اند و حدود ۵۰ درصد هم بخشی از مراحل نسخه نویسی را انجام می دهند، اضافه کرد: میزان انجام تمام مراحل نسخه نویسی در کشور توسط مطب ها، زیر ۱۰ درصد بوده و باید عمق بخشی به این مورد بیشتر شود.

به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، وی متذکر شد: در بحث پزشکی از راه دور هم آمادگی پرداخت را داریم، اما هنوز بحثهای حقوقی که در شورایعالی بیمه باید تصویب شود، انجام نشده و به محض تصویب شدن، بیمه سلامت آمادگی دارد این خدمت پرارزش را هم پوشش دهد.

ناصحی در تشریح هزینه های این سازمان در مورد کرونا هم اظهار داشت: ۹۰ درصد هزینه های بستری و ۷۰ درصد سرپایی ها را پوشش می دهیم؛ هر پرونده در ماه های اول انتشار کرونا برابر با پنج میلیون ۶۰۰ هزار تومان هزینه داشت که ۴/۵ میلیون آنرا بیمه پرداخت می کرد.

وی در مورد بحث پزشک خانواده هم بیان نمود: یکی از اصول مهم، نظام پزشک خانواده است و تا زمانی که به این سمت نرویم، موفق نخواهیم شد؛ پرشک خانواده یعنی مشاوری که در کنار جمعیتی حدود ۲۵۰۰ نفر بوده و در مبارزه با کرونا هم پزشکان خانواده نقش خویش را نشان دادند.



مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی هم در این نشست اظهار داشت: تمامی سرلوحه کار ما فرمایشات رهبر معظم انقلاب است و تلاش می نماییم در این راه حرکت نماییم تا مردم به غیر از دغدغه بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشند.

وحید مجیدی با اشاره به اینکه ۱۸۵۴ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه سلامت بوده و ۴۰۰۰ نفر هم از بیماران خاص تحت پوشش هستند، اظهار نمود: در سال ۹۸، بالغ بر۶۰ میلیارد تومان هزینه شده و غالب خدمات هم مجانی بوده است، به طوریکه هیچ حق فرانشیزی دریافت نشده است.

وی در مورد ساختمان های بیمه سلامت در شهرستان ها هم اظهار داشت: تمام شهرستان ها به جز شهرستانگهای آذرشهر، بستان آباد و هشترود، ساختمان بیمه سلامت دارند.

وی تصریح کرد: بحث الکترونیکی کردن پرونده ها در اولویت کار ما بوده و با عنایت به این که تمامی بیمارستان های دانشگاهی به کد ملی حساس هستند، از سال قبل در ۳۲ بیمارستان دانشگاهی، اسناد بستری را الکترونیکی کرده ایم و تلاش می نماییم تا آخر سال این روند به صورت کامل الکترونیکی شود.





منبع:

1399/11/16
23:21:29
0.0 / 5
1132
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , اینترنت , بهداشت
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج