مدیركل دامپزشكی استان مركزی اعلام كرد؛

فعالیت ۴۶ گروه نظارت بهداشتی دامپزشكی مركزی در ماه رمضان

فعالیت ۴۶ گروه نظارت بهداشتی دامپزشكی مركزی در ماه رمضان

به گزارش اعصاب سنج مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: 46 گروه وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را در طرح کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در این استان برعهده دارند.



به گزارش اعصاب سنج به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان مرکزی، محسن شانقی اضافه کرد: ۶۲ نفر در قالب ۲۴ گروه سیار و ۲۲ گروه ثابت از ۲۵ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت ماه همزمان با سراسر کشور وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را در استان مرکزی عهده دارند.
وی افزود: ۲ هزار و ۱۶۵ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدهای کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، مراکز بسته بندی، خودرو های حمل و مراکز عرضه با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در استان مرکزی توسط این گروه ها مورد بازرسی قرار می گیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اشاره کرد: کنترل فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره بمنظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
شانقی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را بوسیله تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.


منبع:

1400/01/25
21:36:24
5.0 / 5
1112
تگهای خبر: بهداشت , پزشكی , تولید , سفر
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج