یافته محققان چینی؛

افزایش ریسك بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار

افزایش ریسك بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار

به گزارش اعصاب سنج به قول محققان، میزان اسیدآمینه هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، بر مبنای نتایج یك تحقیق در چین، داشتن رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد و سبب تشكیل لخته های خونی شود.

خیلی از متخصصان معتقدند رژیم گیاهخواری فواید بسیاری دارد همچون جلوگیری از دیابت، چاقی، فشارخون و بیماری های قلبی عروقی. اما اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده اند كه بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر بیماری های قلبی عروقی را زیاد می كند.

در این تحقیقات مشخص شد میزان هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست و بالا بودن این اسید آمینه با بیماری شریان های كرونری قلب مرتبط می باشد. همینطور افراد گیاهخوار با كمبودهایی بخصوص در ویتامین B12، امگا ۳، آهن و روی روبه رو هستند كه در بروز بیماری های قلبی عروقی نقش مهمی دارند.

1398/02/22
13:40:15
5.0 / 5
4915
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج