خوراکی هایی که برای گشودن روزه مناسب نمی باشد

خوراکی هایی که برای گشودن روزه مناسب نمی باشد

اعصاب سنج: با شروع ماه مبارک رمضان، تغییر در برنامه غذایی و ساعت غذا خوردن افراد می تواند سبب بروز برخی مشکلات گوارشی شود؛ موضوعی که با رعایت برخی نکات تغذیه ای همچون دقت در انتخاب خوراکی هایی که در وعده مهم افطار مصرف می نماییم می تواند تا حد زیادی از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری نماید.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، نوشیدن شیر به تنهایی، آب سرد، برخی میوه ها مثل هندوانه، هلو، خیار و خربزه برای گشودن روزه مناسب نیست؛ چونکه سبب تولید مواد نامناسب در دستگاه گوارش می شود. البته شیر گرم و شیرین شده با عسل یا شکر و یا به شکل معجون مانعی ندارد. آب بسیار سرد هم در این هنگام سبب از بین رفتن حرارت ذاتی معده شده و آنرا ضعیف می کند.
توجه کنید که بلافاصله پس از سحری یا شام نخوابید؛ چونکه این کار سبب فشار به دهانه معده و عدم قرارگیری غذا در انتهای معده برای هضم کامل می شود و بنابراین عواقبی مثل رفلاکس، نفخ و سوء هاضمه را به دنبال خواهد داشت و از سویی خواب هم نا آرام و مختل خواهد بود؛ بنابراین حداقل نیم ساعت پس از صرف این وعده ها نخوابید.
از فعالیت بدنی بلافاصله بعد از صرف سحری یا شام بپرهیزید. حداقل تا یک ساعت بعد از غذا هیچ فعالیت سنگینی همچون دویدن، شنا، طناب زدن مجاز نیست، اما قدم زدن آرام و کوتاه مفید می باشد.
بنابراعلام دفتر بهبود تغدیه وزارت بهداشت، برای کاهش احساس تشنگی و گرما از این نوشیدنی ها استفاده کنید؛ عرق کاسنی، عرق شاطره، عرق کاهو، تخم خرفه، ماءالشعیر طبی، فالوده هندوانه با سکنجبین میل کنید. البته افرادی که معده و کبد سرد دارند باید در مصرف این نوشیدنی ها احتیاط کنند.




منبع:

1401/01/25
13:06:22
5.0 / 5
951
تگهای خبر: بهداشت , تولید , دستگاه , وزارت بهداشت
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج