آگهی درباب مصرف میزان بالای نمك توسط ایرانی ها

آگهی درباب مصرف میزان بالای نمك توسط ایرانی ها

اعصاب سنج: مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به مناسبت هفته سلامت با اشاره به شعار هفته سلامت در خصوص مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سمت پوشش همگانی سلامت، اظهار داشت: در نظام مراقبت های بهداشتی، توجه به اصلاح سبك تغذیه و مراقبت های تغذیه ای، یكی از اجزای اصلی این مراقبت هاست.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداللهی ضمن بیان این مطلب، اضافه كرد: پس از برنامه تحول سلامت، برای نمایش خدمات و مراقبت های تغذیه ای دستورالعمل و سیاست ها به نحوی تدوین و تعریف شد كه همه اقشار جامعه در تمام مناطق كشور از خدمات و مراقبت های تغذیه ای به صورت بلاعوض بهره مند شوند.

دكتر عبداللهی با اشاره به حضور فعال كارشناسان تغذیه در مراكز جامع خدمات سلامت، اظهار داشت: نمایش خدماتی مثل آموزش، مشاوره های تغذیه ای، تنظیم رژیم غذایی و نمایش برنامه غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و قلبی و عروقی به صورت بلاعوض از فعالیت های این كارشناسان در مراكز جامع خدمات سلامت است.

ایشان سپس مهمترین علت مرگ و میر در كشور را مبتلاشدن به بیماری های غیر واگیر بیان كرد و اظهار داشت: عدم رعایت الگوی غذایی و سبك زندگی مناسب، مهمترین عامل مبتلاشدن به بیماری های دیابت، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی است و به همین علت بوسیله نظام مراقبت های بهداشتی و با بكارگیری كارشناسان تغذیه و آموزش های مناسب تغذیه ای می توانیم از مبتلاشدن به بیماری های غیر واگیر پیشگیری نماییم.

مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به مصرف زیاد قند و شكر، چربی، نمك و فست فود، اضافه كرد: نوشیدنی های شیرین مثل نوشابه، سرخ كردن غذا و مصرف نمك و مصرف كم میوه، سبزی و حبوبات و لبنیات عوامل خطر تغذیه ای هستند.

به گزارش وبدا، عبداللهی اضافه كرد: در برنامه خودمراقبتی تغذیه ای، بسته هایی تدوین و تهیه شده و تیم هایی وجود دارد كه با استفاده از رسانه های جمعی، صداوسیما، كاركنان و كارشناسان تغذیه بهداشتی، سفارش های تغذیه ای به اقشار جامعه داده می شود.

وی بر لزوم كاهش مصرف نمك اصرار كرد و اظهار داشت: بر طبق سفارش سازمان جهانی بهداشت روزانه كمتر از ۵ گرم نمك باید مصرف شود و در ایران این میزان، حدود ۱۰ گرم است و مصرف نمك یكی از عوامل مهم مبتلاشدن به فشار خون بالا است كه به دنبال افزایش فشار خون، مبتلاشدن به سكته های قلبی و مغزی و برخی سرطان ها مثل سرطان معده را خواهیم داشت.




1398/02/05
14:49:21
5.0 / 5
662
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
AsabSanj اعصاب سنج