رحیمی در جشنواره انضباط مالی؛

مدیریت و هزینه کرد بیمارستان ها باید تغییر کند

مدیریت و هزینه کرد بیمارستان ها باید تغییر کند

اعصاب سنج: معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، بر تغییر در روند اداره و هزینه کرد بیمارستان ها تاکید نمود.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، در سومین جشنواره انضباط مالی که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تعدادی از مسئولان در تالار امام خمینی (ره) برگزار گردید، تندیس و لوح ویژه جشنواره در عرصه درمان به بیمارستان امام حسین (ع)، حوزه بهداشت به شبکه بهداشت و درمان پاکدشت، حوزه آموزش به دانشکده پرستاری و مامایی و جایزه رشد به بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند تعلق گرفت. بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، در این مراسم ضمن تقدیر از کوشش های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در امتداد اجرای جشنواره انضباط مالی و ایجاد شفافیت در این زمینه اظهار داشت: بدون تردید ادامه این مسیر روند کارهای دانشگاه را بهبود خواهد بخشید. وی از کوشش های کادر درمان و سلامت کشور تقدیر کرد و اضافه کرد: تلاش مجموعه بزرگ سلامت ارتقای فاکتورهای سلامت را بدنبال دارد، بدین سبب باید اهداف فردی و سازمانی با هم یکی شود. معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، در ادامه تغییر در روند اداره و هزینه کرد بیمارستان ها را خواهان شد و بر ضرورت ایجاد سازوکاری برای بهبود وضعیت مالی برخی بیمارستان ها تاکید نمود. رحیمی به تنوع ارائه خدمات و هزینه ها در سیستم بهداشت و درمان اشاره نمود و اضافه کرد: بی شک ارتقای کیفیت خدمات در عرصه سلامت به افزایش رضایتمندی مردم منجر خواهد شد. رضا عوض پور رییس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور در این جلسه، از کوشش های سفیدپوشان عرصه سلامت تقدیر کرد و خدمت رسانی در این زمینه را کاری بسیار دشوار و نفس گیر دانست. وی ضمن تشریح وضعیت اقتصادی به تامین ۹۰ درصدی نقدینگی کشور توسط بانکها اشاره نمود و اضافه کرد: حوزه سلامت و آموزش عمومی از پیشروترین بخش های کشورند که بخش قابل توجهی از بودجه بندی صرف این حوزه ها می شود. عوض پور سیستم بهداشت و درمان و امنیتی دفاعی را دو حوزه حساس و پرافتخار کشور دانست و اظهار داشت: بی شک این افتخارات به تلاشگران این عرصه ها برمی گردد و مایه افتخار کشور است. ایشان سپس توضیحاتی درباره ی روند ناترازی بیمه ها ارائه داد و اشاره کرد: باید با مداخلات راهبردی و سیاست های کارآمد، منابع حوزه سلامت مؤثرتر صرف شده و در این روند انضباط و شفافیت مالی نیز مد نظر باشد.
رویکرد دانشگاه؛ تاکید بر رعایت قوانین و شفافیت مالی
کیومرث داودی معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور نیز در این مراسم برگزاری این جشنواره را نشان دهنده توجه ویژه به شفافیت و انضباط مالی دانست و بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات تاکید نمود.
وی ضمن تشریح سیاست های دیوان، رویکرد دیوان محاسبات را در برنامه های جدید تبیین کرد.
داودی اظهار داشت: دیوان محاسبات با رویکرد شفافیت و انضباط مالی کار را آغاز کرد تا نقش هدایت گری در عرصه مالی و سیاسی را داشته باشد.
وی با اعلان اینکه این رویکرد به تعامل دو طرفه بین دیوان و دستگاه های اجرائی نیاز دارد، اظهار داشت: در عرصه وزارت بهداشت و دانشگاه ها تعامل خوبی وجود دارد که نمونه آن دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور با اشاره به نقش کنترل های داخلی در ایجاد شفافیت و انضباط مالی عمومی کشور اظهار داشت: کاهش تعداد پرونده های دادسرایی مطلوب دیوان محاسبات است و از تمام ظرفیتهای موجود برای ایجاد انضباط مالی استفاده می نماییم.
وی پرداخت به ذی نفعان نهایی، اصلاح مالی رابطه دولت و نفت، پیش گیری از رسوب منافع و استفاده از سامانه های الکترونیک را سبب تقویت نظام کنترل های داخلی دستگاه های اجرائی دانست.
داودی با اعلان اینکه در راه پیشگیری با تذکرات و راهنمایی نقاط ضعف و ایرادات نشان داده می شود، اظهار داشت: آماده هر نوع همکاری با مدیران در امتداد شفافیت هستیم و انتظار داریم در این راه دستگاه های اجرائی نسبت به اصلاح امور اقدام نمایند.
وی ضمن اعلام قاطعیت در برخورد با عدم رعایت قوانین و مقررات در دستگاهها، اشاره کرد: راهنمایی و هدایت گری را دیوان محاسبات انجام می دهد اما در مورد عدم رعایت قوانین حتما اقدامات قانونی به انجام می رسد.
داودی با اعلان اینکه مطالبه گری عمومی شکل جدیدی به خود گرفته است؛ تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ از ۴۲ هزار حساب قانونی نزد بانکها به چهار حساب رسیدیم و این نشانگر انضباط مالی است.
وی ضمن تاکید بر اهمیت کنترل های داخلی در ایجاد شفافیت و انضباط مالی فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری درباره ی مبارزه با فساد اقتصادی را تصریح کرد.
ایمان وکیل زاده مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر اجرائی جشنواره در این جلسه گزارشی از روند برگزاری دورهای گذشته جشنواره انضباط مالی ارائه داد و اضافه کرد: در تمامی ادوار این جشنواره ارزیابی ها با توجه نیازهای حوزه بهداشت و درمان، ارشادات دستگاه های نظارتی در دستور کار بوده است.
وی افزود: این جشنواره در سال اول برگزاری با ۳۸ شاخص آغار به کار کرد و با افتخار در سومین دوره به ۶۲ شاخص ارتقا یافته است.
مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با اعلان اینکه پایش عملکرد و ارزشیابی از با اهمیت ترین اهداف جشنواره انضباط مالی است اظهار داشت: پایش احکام، نظارت بر نحوه تامین تجهیزات، تدارکات و پشتیبانی، بررسی عملکرد در عرصه سرمایه نیروی انسانی، فناوری اطلاعات، مباحث مربوط به تملک سرمایه ای و اقدامات مالی و بودجه ای از اهم کارهای کمیته های فعال در عرصه بررسی شفافیت و انضباط مالی است.
وی با تأکید بر این که یکی از سیاست های اقتصاد مقاومتی تاکید بر استفاده از ظرفیتهای فراسازمانی و غیردولتی است افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با رشد ۹ برابری یکی از دستگاه های پیشرو در این حوزه می باشد.
وکیل زاده اهمیت شاخص سرمایه انسانی در جشنواره انضباط مالی را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: چنانچه شاخص ها بروزرسانی شود نتایج مطلوب تری کسب خواهیم کرد ضمن این که نمودارها و بررسی ها حاکی از رشد مناسب دانشگاه در عرصه های مختلف است.
وی در خاتمه سخنان خود از حمایت های مسئولان دانشگاه برای پیشبرد اهداف و ارتقای سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر کرد.


منبع:

1402/11/01
16:42:13
5.0 / 5
259
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
AsabSanj اعصاب سنج