مدیر سلامت مركز پزشكی حج مطرح كرد

تشریح نحوه نظارت واحد سلامت مكه بر مراكز اسكان حجاج

تشریح نحوه نظارت واحد سلامت مكه بر مراكز اسكان حجاج

به گزارش اعصاب سنج مدیر سلامت مركز پزشكی حج از بازدید نحوه نظارت واحد سلامت مكه بر هتل ها و مواد غذایی حجاج را شرح داد.


سید محمد طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: كارشناسان واحد بهداشت مدیریت سلامت كاروانها هر روز پیگیر امور بهداشتی كاروان های زائرین مستقر در هتل ها هستند. وی تصریح كرد: بازرسان بهداشتی هتل های اسكان زائرین را از لحاظ منبع آب مصرفی، انبار محل نگهداری مواد غذایی، بهداشت و نظافت رستوران ها و سرویس های بهداشتی، توزیع مواد غذایی، خوراكی و اقلام بهداشتی مورد استفاده حجاج مورد بررسی قرار می دهند. مدیر كاروان سلامت مكه مكرمه اظهار داشت: تلاش همه اعضای تیم كارشناسان بهداشت مركز پزشكی حج و زیارت، استفاده از همه ظرفیت ها و امكانات برای حفظ سلامت حجاج ایرانی است. طباطبایی یاد آور شد: علاوه بر كارشناسان بهداشتی مستقر در آشپزخانه های مركزی، تیم بهداشتی واحد سلامت در مدینه و مكه هم به صورت مستمر بر فرایند پخت غذا زائرین ایرانی در آشپزخانه ها نظارت دارند. وی به تعداد كارشناسان واحد سلامت كاروان ها اشاره نمود و اظهار داشت: فعالیت این بخش را ۶ كارشناس مجرب و متعهد به عهده گرفته و كار بازدید مستمر بیشتر از ۱۰۰ هتل محل اقامت زائران ایرانی در مدینه منوره و مكه مكرمه را مورد نظارت و بررسی قرار می دهند. وی ادامه داد: با شروع فعالیت این تیم در مدینه و مكه، بیشتر از هزار بازدید و نظارت از هتل ها داشته اند. بازرسان بر وضعیت بهداشت فردی نیروهایی كه مستقیم و غیر مستقیم در زنجیره تهیه و توزیع مواد غذایی و سلامت حجاج ایرانی سر و كار دارند، نظارت دارند.

1398/05/09
21:43:17
5.0 / 5
1962
تگهای خبر: بهداشت , پزشكی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج