خوراكی هایی كه نمی گذارند سرما بخورید

خوراكی هایی كه نمی گذارند سرما بخورید

به گزارش اعصاب سنج یك كارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، كمبود آب را یكی از علل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی در فصل سرما عنوان نمود.



زهرا احدی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: در فصل پاییز كه هوا رو به سردی می رود خیلی از افراد به علت ضعف سیستم ایمنی، با قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری زا مانند ویروس ها و باكتری ها، گرفتار عفونت های تنفسی و سرماخوردگی ها و حتی مشكلات گوارشی می شوند.

وی افزود: همینطور برخی افراد به علت سندروم نقص ایمنی و شیمی درمانی در معرض بیماری های عفونی بسیاری هستند.

احدی با اشاره به اینكه ضعیف بودن سیستم ایمنی در فصل پاییز احتمال مبتلا شدن به عفونت تنفسی و سرماخوردگی را زیاد می كند، اظهار داشت: برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و تامین آنتی اكسیدان ها، مصرف مركبات، توت فرنگی، آجیل ها، زیتون، سبزیجات برگ سبز، گل كلم بنفش، حبوبات، سیب زمینی، ماهی و روغن زیتون ضروریست.

افزود: همینطور ادویه هایی مانند زردچوبه و زنجفیل و مصرف ماست و لبنیات پروبیوتیك در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند.

وی تغذیه را عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری دانست و اظهار نمود: سدهای دفاعی بدن شامل گلبول های سفید خون، سیستم گوارشی وپوست هستند كه تغذیه نقش مهمی در تقویت آنها و محافظت از بدن در مقابل بیماری ها دارد.

احدی عواملی كه سبب ضعیف شدن سیستم ایمنی می شود را شامل كم آبی، محرومیت انرژی، مصرف ناكافی پروتئین، كمبود مواد معدنی مانند آهن، مس، روی و كمبود ویتامین هایC، E و كمبود باكتری های مفید دستگاه گوارش عنوان نمود.




1398/08/04
13:58:27
5.0 / 5
534
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
AsabSanj اعصاب سنج