نایب رئیس انجمن آسیب شناسی ایران مطرح كرد؛
آزمایشگاه های بیمارستانی را اجاره می دهند، مناقصه با كمترین قیمت
به گزارش اعصاب سنج نایب رئیس انجمن صدمه شناسی ایران نسبت به روند واگذاری آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی و دانشگاهی به بخش خصوصی انتقاد نمود.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، فرید كرمی بامداد پنجشنبه در حاشیه گردهمایی انجمن های علوم آزمایشگاهی، با اشاره به سیاست وزارت بهداشت برای واگذاری آزمایشگاه های بیمارستان های بخش دولتی و دانشگاهی تصریح كرد: مشكلات نقدینگی آزمایشگاه های دولتی سبب شده كه اداره این آزمایشگاه ها به بخش خصوصی واگذار شود.
وی با اشاره به اینكه آزمایشگاه های دانشگاه های علوم پزشكی امكان فعالیت با تعرفه های بالا را ندارند، اضافه كرد: وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشكی به جهت اینكه كار را ساده كنند، شرایطی را برای مناقصه در واگذاری این آزمایشگاه ها در نظر گرفته اند كه قیمت پایین واگذاری این آزمایشگاه ها است.
نایب رئیس انجمن صدمه شناسی ایران با اشاره به تبعات ناگوار واگذاری این دسته از آزمایشگاه ها به بخش خصوصی تاكید كرد: متأسفانه در این قبیل آزمایشگاه ها فقط قیمت پایین خدمات برای پیمانكار مهم می باشد و آنچه لحاظ نمی گردد، ارزیابی كیفی جواب آزمایشاتی است كه در این قبیل آزمایشگاه ها برای مردم و بیماران انجام می گردد.
كرمی با اشاره به اینكه بر مبنای دستورالعمل آزمایشگاه مرجع سلامت، به منظور بررسی كیفیت خدمات آزمایشگاهی، هر ساله نتایج آزمایشات مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرد، تصریح كرد: متأسفانه این دسته از آزمایشگاه ها به شركت ها و پیمانكارانی واگذار می گردد كه فقط واردكننده كیت های آزمایشگاهی هستند و دغدغه ای برای عرضه خدمات باكیفیت به مردم و بیماران ندارند.
وی اضافه كرد: درواقع دغدغه این گروه از آزمایشگاه ها كه به بخش خصوصی واگذار می شود، پایین بودن تعرفه آزمایشگاهی است.
نایب رئیس انجمن صدمه شناسی ایران در ادامه با اشاره به نگرانی هایی كه متخصصین علوم آزمایشگاهی نسبت به سیاست واگذاری آزمایشگاه های بیمارستانی به بخش خصوصی دارند، اظهار داشت: انجمن های سه گانه آزمایشگاهی در پیشنهادی به آزمایشگاه مرجع سلامت عنوان كردند كه حاضر هستند از توان مدیریتی خود برای ارزیابی این قبیل آزمایشگاه ها كه واگذار شده اند، استفاده كنند تا اینكه نتایج كیفی خدماتی كه در این قبیل آزمایشگاه ها عرضه می شود، مشخص گردد.
به گفته وی، بیشتر از ۷۰ درصد اطلاعات كمی لازم برای تشخیص بیماری ها با استفاده از آزمایشگاه ها تأمین می گردد و در صورتیكه كیفیت آزمایشات پایین باشد، كل سیستم سلامت تحت الشعاع قرار می گیرد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب