مطالعات نشان می دهد؛

كاهش خطر پاركینسون با رژیم غذایی مدیترانه ای

كاهش خطر پاركینسون با رژیم غذایی مدیترانه ای

نتایج تحقیقات نشان می دهد افرادی كه تغذیه سالم دارند كمتر با احتمال مبتلاشدن به مجموعه علایم منتهی به بیماری پاركینسون روبرو هستند.



به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، پژوهشگران دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی شأن مملو از گوشت و سیب زمینی است یک سوم کمتر با احتمال ابتلاء به علایم بیماری پارکینسون روبرو هستند.
نشانه های بیماری پارکینسون چندین سال پیش از ظهور بیماری پدیدار می شوند. این علایم شامل یبوست، افسردگی، درد بدن، کاهش بویایی، خواب آلودگی در روز، و مشکل در تشخیص رنگ ها هستند.
بیماری پارکینسون ناشی از تشکیل پروتئینی موسوم به آلفا سینوسلین در مغز است. به مرور زمان، مغز سلول های تولیدکننده دوپامین را از دست می دهد. دوپامین ماده شیمیایی ای است که به تنظیم حرکت و واکنش های هیجانی کمک می نماید.
علائم بارز پارکینسون مربوط به حرکات است که شامل لرزش، اندام های سفت و مشکلات هماهنگی در حرکات بدن، می شود اما تأثیرات گسترده تری دارد و شامل افسردگی، تحریک پذیری و مشکل در حافظه و مهارت های فکری هم است.
محققان معقدند رژیم غذایی سالم با کاهش التهاب در بدن نقش حفاظتی دارد و شواهد اولیه حاکی از آنست که پروتئین آلفا سینوسلین ابتدا در روده ها تکثیر می شود.
«سامانتا مولزبری»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این زمینه می گوید: «این امکان وجود دارد که رژیم غذایی می تواند بر روند ایجاد بیماری پارکینسون تأثیر گذارد.»

1399/06/06
22:35:54
5.0 / 5
2070
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج