توصیه های تغذیه ای در روزهای كرونایی؛

نان و غلات روزانه مصرف شود

نان و غلات روزانه مصرف شود

اعصاب سنج: مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشكی تهران، در ارتباط با تغذیه روزهای كرونایی و نیازهای بدن، نكاتی را متذكر شد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، اظهار داشت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و گرفتار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند. وی ادامه داد: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می نماید. مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف کنند. وی افزود: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی سبب می شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تأمین شود. درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، اظهار داشت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند.


منبع:

1399/08/23
13:04:15
5.0 / 5
777
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج