یك متخصص تغذیه عنوان كرد:

خواص به را بشناسیم

خواص به را بشناسیم

به گزارش اعصاب سنج یک متخصص تغذیه در مورد خواص میوه به، اظهار داشت: این میوه دارای مقادیر بسیار زیاد فیبر است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک شایانی می کند.



سید علی کشاور، در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: متأسفانه میوه به میوه رایجی نیست و مصرف محدودی دارد اما باید اظهار داشت که این میوه از فیبر بسیار بالایی برخوردار می باشد.
وی اظهار نمود: میوه به دارای مقادیر بسیار زیاد فیبر محلول است که در کاهش جذب کلسترول بسیار مؤثر است همینطور رنگدانه های موجود در این میوه حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها است که از بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها جلوگیری می کند.
کشاورز ضمن اشاره به اینکه میوه به سرشار از ویتامین A است، اظهار داشت: این میوه علاوه بر ویتامین A و بتاکاروتن تمام گروه ویتامین های B به جز ویتامین B12 که در مواد غذایی گیاهی یافت نمی گردد را دارد و به همین سبب در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از یبوست نقش بسیار خوبی را ایفا می کند علاوه بر اینها این میوه منبع غنی از ویتامین C است که به بالا رفتن سطح ایمنی بدن همینطور درمان بیماری های التهابی کمک شایانی می کند.


منبع:

1399/09/28
14:37:00
5.0 / 5
454
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
AsabSanj اعصاب سنج