توصیه های بهداشتی روزهای كرونایی؛

چگونه از آلودگی تخم مرغ جلوگیری نماییم

چگونه از آلودگی تخم مرغ جلوگیری نماییم

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در دوران شیوع ویروس کرونا باید در هنگام خرید تخم مرغ چند نکته بهداشتی را رعایت نماییم تا آلودگی بوسیله پوسته تخم مرغ وارد آن نشود.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، وزارت بهداشت اعلام نمود: برای خرید و نگهداری تخم مرغ باید نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهید. - پوسته تخم مرغ غیر بسته بندی در معرض آلودگی های محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، بدین سبب در وضعیت همه گیری کروناویروس از خرید و مصرف تخم مرغ غیربسته بندی خودداری کنید. - تخم مرغ را در بسته بندی های بهداشتی خریداری و بسته بندی آنرا ضدعفونی کنید. - تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید. - بلافاصله بعد از خرید تخم مرغ، آنرا در یخچال بگذارید. - تخم مرغ را از فروشگاه هایی که اقدام به نگهداری تخم مرغ در یخچال می کنند، خریداری کنید. - تخم مرغ های غیر بسته بندی را به سبب اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید. - اگر در ضمن حمل به منزل تخم مرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آنرا در یک ظرف تمیز و درپوش دار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آنرا مصرف کنید. - هیچ گاه تخم مرغ را برای نگهداری نشویید برای اینکه راه ورود میکروب بوسیله منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد، ولی بسته بندی آنرا ضدعفونی کنید. - بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۵ درصد است. - گرمای بیش از اندازه موجب تسریع در کاهش کیفیت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسد شدگی آن می شود که این امر خودرا با مخلوط شدن زرده و سفیده نشان میدهد. - تخم مرغ دارای روزنه های بسیاری در سطح پوسته خود است و از این طریق قادر می باشد بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب نماید، برای جلوگیری از این امر تخم مرغ ها را در بسته بندی خود در یخچال نگهداری کنید. - تخم مرغ تازه را می توان حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کرد. تخم مرغ نیز مانند همه مواد غذایی باید تاریخ مصرف مناسبی داشته باشد.

1399/12/19
14:51:09
0.0 / 5
1486
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
AsabSanj اعصاب سنج