یافته محققان كانادایی؛

تأثیر چربی مصرفی توسط مادر در بروز بیماری های عفونی نوزاد

تأثیر چربی مصرفی توسط مادر در بروز بیماری های عفونی نوزاد

به گزارش اعصاب سنج تعدادی از پژوهشگران تشخیص داده اند نوع چربی هایی که مادر هنگام شیردهی مصرف می کند می تواند تأثیرات طولانی مدت بر سلامت روده نوزاد داشته باشد.



به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مطالعه محققان بریتیش کلمبیا کانادا نشان داده است که نوع چربی مصرف شده در دوران شیردهی می تواند بر روی جوامع میکروبی روده نوزاد، رشد سیستم ایمنی و خطر بیماری تاثیر بگذارد.
در این مطالعه، محققان نقش تغذیه چربی های رژیم غذایی را بر روی جوندگان آبستن بررسی کردند تا اثرات تولید چربی در فرزندان آنها را تعیین نمایند.
دکتر «دینا گیبسون»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «هدف این بود که بررسی نماییم چگونه عادات غذایی مادران می توانند بر جوامع میکروبی روده و الگوی مولکول قند در رابطه با آنها که می تواند در واکنش های ایمنی به بیماری های عفونی مهم باشد، تاثیر گذارند.»
سه دسته اصلی اسیدهای چرب شامل چربی های اشباع شده موجود در گوشت ها و فرآورده های لبنی، چربی های مونواشباع نشده موجود در روغن های مایع گیاهی و اسیدهای چرب پلی اشباع نشده که در بعضی از مغزیجات، ماهی و صدف یافت می شود.
تحقیقات قبلی نشان داده اند که هر دو اسیدهای چرب پلی اشباع نشده n-۳ وn-۶ می توانند تاثیر منفی بر عفونت های روده ای مانند E. coli، کلستریدیوم دیفیسیل، سالمونلا و بیماری های دستگاه گوارش ناشی از خوردن غذای نپخته یا نوشیدن آب آلوده داشته باشند. در مقابل، نشان داده شده است که رژیم های غذایی غنی از اسیدهای چرب مونواشباع نشده و اسیدهای چرب اشباع شده تا حد زیادی در مقابل این عفونت ها نقش حفاظتی دارند.
به طور کلی یافته های این تحقیق نشان داده است که مصرف انواع مختلف چربی در رژیم غذایی در مادر، باکتری های روده کودک آنها را تغییر می دهد و می تواند عواقب دائمی بر توانایی آنها در پاسخ به عفونت در بزرگسالی داشته باشد.


منبع:

1400/01/27
21:57:13
5.0 / 5
298
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج