فرمانده ستاد مقابله با كرونای پایتخت عنوان كرد

همكاری بین بخشی مهم ترین رویداد در پاندمی كرونا

همكاری بین بخشی مهم ترین رویداد در پاندمی كرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت مهم ترین رویدادی که در دوران پاندمی کرونا رخداد را همکاری بین بخشی برشمردوگفت: پاندمی کرونا مانندیک مانور بیولوژیک برای حوزه بهداشت ودرمان عمل کرد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در کنفرانس بین المللی کووید ۱۹ و نظام سلامت به تشریح تجارب و درس آموخته های ستاد کرونای پایتخت پرداخت.
وی ضمن تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این همایش، وضعیت کلانشهر تهران را در مدیریت بیماری کرونا با سایر استانهای کشور متفاوت دانست و با عنایت به تراکم جمعیتی بالا، جمعیت حاشیه نشینی زیاد، سکونت های غیررسمی، جمعیت شناوری در حد یک استان کوچک، اتباع غیر ایرانی، زیرساختهای ضعیف بهداشتی و درمانی و فرسودگی بیمارستانهای دولتی نیارمند صدمه شناسی بیشتر برشمرد.
دکتر زالی در ادامه به تبیین روند تشکیل ستاد مقابله با کرونای پایتخت پرداخت و بزرگترین دستاورد این ستاد را ایجاد هماهنگی، همدلی، همگرایی وهم افزایی بین بخشی برای مهارپاندمی کروناعنوان کرد و اظهار داشت: هیچ نمونه مشابهی مانند ستادفرماندهی کرونا درکشور وجود ندارد که بتواند چنین دستاورد بزرگی درایجاد هماهنگی بین بخشی داشته باشد و درواقع ستاد به ماهیتی تبدیل شد که همه نهادها آنرا باورکرده وبه این درک مشترک رسیدند که برای رفع مشکل موجود همه باید کمک کنند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت مهم ترین رویدادی که دردوران پاندمی کرونا رخداد را همکاری بین بخشی برشمرد وگفت: پاندمی کرونا مانند یک مانور بیولوژیک برای حوزه بهداشت ودرمان عمل کرد.
به قول دکتر زالی، در این ساختار ۲۵ نهاد و ۴۶۵ خرده نهاد در کلانشهر تهران با ستاد فرماندهی مقابله با کرونا تهران همکاری کردند و در شورای فرماندهی حضور داشتند.
دکتر زالی ضمن اشاره به همکاری خوب ارگانهای مختلف نظیر نیروی انتظامی، شهرداری، سپاه، ارتش، قوه قضاییه، نهادهای عمومی غیردولتی با ستاد مقابله با کرونای استان تهران اظهار داشت: به این طریق همکاری بین بخشی رخداد و سبب شد که پروتکلهای تدوین شده و اعمال محدودیتها برپایه وضعیت بیماری در تهران والگوهای اپیدمیولوژیکی تغییریابد وتصمیمات اتخاذ شده و اجرایی شود.
وی تصمیم سازی واجرای تصمیمات را کاملا دینامیک وپویا ذکر کرد و اضافه کرد: پروتکل هابراساس شواهد جدید به روزمی شد وتصمیمات جدیدی برای مبارزه با بیماری اتخاذ وابلاغ می شد وبا همکاری بین بخشی درسطح استان و توسط ستاد ملی درسطح کشور، پیاده می شد.
دکتر زالی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با طولانی شدن زمان پاندمی، برای بسیاری ازمردم وارگان ها، شرایط به مرور به سمت عادی انگاری پیشرفت که حوزه بهداشت ودرمان نسبت به آن اعلام خطرکرد و نسبت به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی درمورد لزوم رعایت پروتکل ها و محدودیت ها، اقدامات لازم را انجام داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به کمک های داوطلبانه سازمان ها و ارگان های مختلف به ستادفرماندهی و حوزه سلامت در استان تهران اشاره نمود.
حمایت بنیاد مستضعفان، راه اندازی بیمارستان های صحرایی و تخت های نقاهتگاهی توسط نیروهای مسلح، سپاه و بخش خصوصی، همکاری سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت برای مدیریت یکپارچه تخت های درمانی، همکاری شهرداری و سرای محله، ساماندهی سمن های شهری، تأمین وعده های غذایی برای بیمارستانها، ارائه تسهیلات به مدافعان سلامت توسط سازمان اقتصاد اسلامی و همکاری سازمان فناوری اطلاعات فن آپ جهت راه اندازی سامانه ۸۹۵۱۱ برای پاسخگویی به شهروندان بعضی از موارد ذکر شده توسط دکتر زالی بود.
او همینطور راه اندازی پویش های نذر سلامتی و پاندمی امید برای تأمین نیازهای بهداشتی مردم مناطق محروم و تجهیزات پزشکی مختلفی برای بیمارستانها را از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا برشمرد.
تعامل با نمایندگان هنرمندان، فعالان بازارهای دیجیتال و اصناف، نشست و همکاری مداوم با نمایندگان ۲۲ NGO و گروه های داوطلبانه به منظور فرهنگ سازی در جامعه، همکاری خیرین در راه اندازی نقاهتگاهها، همکاری موثر نیروی انتظامی در کشف اقلام سلامت محور قاچاق، راه اندازی شبکه خیرین و سازمانهای داوطلب برای تأمین ماسک و اقلام محافظتی و مواد ضدعفونی کننده از دیگر اقدامات صورت گرفته در دوران پاندمی کرونا بود که توسط دکتر زالی عنوان شد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن تقدیر از دست اندرکاران این کنفرانس بین المللی ابراز امیدواری کرد برگزاری چنین سمینارهایی و تبادل اطلاعات و تجارب درس آموخته های دوران پاندمی کرونا در عرصه ملی و استانی وبین المللی منجر به دستیابی به راهکارهای جدیدی برای مقابله با بیماری شود.
وی تصریح کرد: فراز و فرودهای بسیار در طول پاندمی کرونا درسهای جدیدی را به ما آموخت که مهم ترین آنها هماهنگی، تعامل، همگرایی و وفاق بود که انشاءالله در سایه آنها بتوانیم راهکارهای بسیار خوبی برای نجات جان هموطنان داشته باشیم.
برپایه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وبینار بین المللی کووید ۱۹ و نظام سلامت - درس های آموخته، با حضور مجازی بیشتر از ۴۰۰ شرکت کننده داخلی و خارجی و مسئول دفتر سازمان یونیسف در ایران و نماینده سازمان جهانی بهداشت از چهارم شروع به کار کرد و تا ششم خرداد ادامه خواهد یافت. این وبینار مجازی به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان و با پنلهای تخصصی برگزار شد.



1400/03/06
12:03:34
5.0 / 5
915
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
AsabSanj اعصاب سنج