تغییر در عادات غذایی تا ۷۰ درصد بار سرطان روده را می كاهد

تغییر در عادات غذایی تا ۷۰ درصد بار سرطان روده را می كاهد

به گزارش اعصاب سنج متخصصان علوم پزشکی آمریکا در مطالعه ای بار دیگر اخطار دادند که بین مصرف رژیم غذایی سرشار از چربی و خطر مبتلا شدن به سرطان روده ارتباط آشکاری وجود دارد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، نتایج یک بررسی نشان داد: مصرف رژیم های غذایی پرچرب می تواند باعث بروز پدیده های مختلف مولکولی شود که در نهایت خطر مبتلا شدن به سرطان روده را به همراه دارد.
از چندین دهه گذشته، پزشکان و متخصصان رژیم درمانی با استناد به تأثیر نامطلوب رژیم های غذایی پرچرب بر سلامت و بعضی از علل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده همچون دیابت، بیماری های قلبی و سرطان به افراد سفارش کرده اند که مصرف این گونه مواد غذایی را محدود کنند.
طبق اعلام مرکز کنترل و جلوگیری از بیماریها در آمریکا تصور می شود که ترکیبهای خوراکی موجود در رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع مانند گوشت قرمز از عوامل خطر سرطان روده بزرگ هستند. این باور وجود دارد که رژیم غذایی به صورت قابل ملاحظه ای بر خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ تأثیر می گذارد و تغییر در عادات غذایی امکان دارد تا ۷۰ درصد بار سرطان را کم کند.
از سایر عوامل خطرزای اپیدمیولوژیک شناخته شده میتوان به سابقه خانوادگی، بیماری التهابی روده، استعمال سیگار و دیابت نوع دو اشاره نمود.
محققان آمریکایی اظهار داشتند: اما از بین تمام عوامل خطرزا که خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را زیاد می کند، رژیم غذایی یکی از عامل های محیطی و سبک زندگی است که به آسانی و با تغییر در رفتار افراد و عادات تغذیه قابل کنترل است. شواهد اپیدمیولوژیکی وجود دارد که حاکی از ارتباط قوی بین چاقی و افزایش ریسک تومور است.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از هندوستان تایمز، نوع رژیم غذایی فاکتوری است که به چرخه چاقی و سرطان روده بزرگ کمک می نماید. تصور می شود سلولهای بنیادی روده دروازه ای است که در صورت سازگاری با رژیم های غذایی پرچرب، تشکیل تومور روده را فراهم ساخته و خطر سرطان را زیاد می کند.



1400/03/24
09:32:47
5.0 / 5
1195
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشكی , دیابت
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج