محققان توصیه می كنند؛

8 شاخص سلامت قلب که باعث افزایش طول عمر می شود

8 شاخص سلامت قلب که باعث افزایش طول عمر می شود

به گزارش اعصاب سنج، تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که بشدت به مجموعه ای از معیارهای سلامت قلب و عروق پایبند هستند، امکان دارد نزدیک به یک دهه بیشتر از افرادی که رعایت نمی کنند، عمر کنند.



به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه نشان داد افرادی که نمرات بالاتری برای سلامت قلب و عروق دارند، به صورت متوسط تا ۹ سال بیشتر از افرادی که کمترین امتیاز را دارند، زندگی می کنند. این نمرات پایبندی به مجموعه ای از رفتارهای سبک زندگی و عوامل سلامتی را که توسط انجمن قلب آمریکا معروف به Life's Essential ۸ بوجود آمده است، اندازه گیری می کند.
در این شیوه سبک زندگی، افراد به عدم استفاده از محصولات تنباکو، داشتن فعالیت بدنی، داشتن رژیم غذایی سالم، داشتن مقدار مناسب خواب، مدیریت وزن و کنترل فشار خون، سطح قندخون و کلسترول خون تشویق می شوند. یک مطالعه قبلی نشان داد بزرگسالانی که بیشتر از این معیارها پیروی می کنند نسبت به افراد دارای امتیاز پایین تر بدون بیماری مزمن زندگی می کنند.
دکتر «لو چی»، استاد اپیدمیولوژی و مدیر مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه تولان در نیواورلئان، می گوید: «یافته های جدید شواهدی را عرضه می دهند که می توانید با تغییر سبک زندگی، طولانی تر زندگی کنید».
چی و همکارانش داده های ۲۳۰۰۳ بزرگسالی را که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه سالهای ۲۰۰۵-۲۰۱۸ شرکت کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند و آنرا با داده های شاخص ملی مرگ و میر تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹ مقایسه کردند. شرکت کنندگان بین ۲۰ تا ۷۹ سال سن داشتند و به طورمیانگین ۷.۸ سال تحت نظر بودند.
با استفاده از یک مقیاس ۱۰۰ امتیازی، محققان تعیین کردند که نمره شرکت کنندگان در ارتباط با سلامت قلبی عروقی، برای هر یک از هشت مؤلفه چقدر است: پایین (نمره زیر ۵۰)، متوسط (۵۰ تا ۷۹) یا بالا (۸۰ یا بالاتر). آنها همینطور نمره کلی سلامت قلب و عروق را محاسبه کردند.
افرادی که بالاترین امتیاز کلی را داشتند، در سن ۵۰ سالگی به صورت متوسط ۸.۹ سال بیشتر از افرادی که کمترین امتیاز را داشتند، امید به زندگی داشتند. در میان مؤلفه های فردی، مصرف تنباکو، خواب، فعالیت بدنی و سطح قند خون بیشترین تاثیر را بر نرخ امید به زندگی داشتند.
در مقایسه با افرادی که بیشتر سیگار می کشیدند، افرادی که سیگار نمی کشیدند ۷.۴ سال بیشتر عمر کردند. کسانی که ۷ تا ۹ ساعت سفارش شده در شب می خوابیدند، پنج سال بیشتر از کسانی که زیاد یا کم می خوابیدند، عمر کردند. افرادی که بیشترین فعالیت بدنی را داشتند ۴.۶ سال بیشتر از افرادی که کمتر تحرک داشتند عمر کردند. و کسانی که برای حفظ کنترل قند خون امتیاز بیشتری کسب کردند، ۴.۹ سال بیشتر از کسانی که کنترل قند خون ضعیفی داشتند، زندگی کردند.
حدود ۴۲ درصد از افزایش نرخ امید به زندگی به علت کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی بود.



منبع:

1402/01/24
06:49:45
5.0 / 5
384
تگهای خبر: بیمار , بیماری , دانشگاه , زندگی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
AsabSanj اعصاب سنج