به بهانه روز جهانی ایمنی مواد غذایی؛

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماریهای غذا در جهان

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماریهای غذا در جهان

اعصاب سنج: بررسی ها و گزارش های بین المللی نشان میدهد که هر سال ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماریهای غذا در جهان اتفاق می افتد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، سال جاری، روز جهانی ایمنی غذا با شعار «استانداردهای غذایی جان انسان ها را نجات می دهد» برگزار می گردد. هدف از برگزاری این روز افزایش آگاهی و شناخت مردم نسبت به اهمیت استانداردهای مواد غذایی در سراسر دنیا است تا منجر به ایمن نگهداشتن مصرف کنندگان و تشویق همه افراد از تولیدکننده تا مصرف کننده برای اتخاذ و اجرای استانداردهای ایمنی غذا در طول زنجیره تأمین مواد غذایی شود. این امر به کاهش بیماری های ناشی از غذا که تقریبا به صورت کامل قابل پیشگیری می باشند، کمک می نماید. در واقع استانداردهای غذایی به ما کمک می نماید تا مطمئن شویم آن چه می خوریم، بی خطر است. ایمنی مواد غذایی جان انسان ها را نجات می دهد و این نه تنها یک عامل حیاتی برای امنیت غذایی است، بلکه نقشی حیاتی در کاهش بیماری های ناشی از غذا دارد. هر ساله ۶۰۰ میلیون نفر در جهان به ۲۰۰ نوع بیماری ناشی از غذا مبتلا می شوند که بار چنین بیماری هایی بیشتر بر دوش فقرا و جوانان است. علاوه بر این بیماری های ناشی از غذا سالانه سبب ۴۲۰ هزار مرگ قابل پیشگیری می شوند. روز جهانی ایمنی غذا فرصتی است برای آگاه سازی مردم در مورد مسائل ایمنی مواد غذایی، نشان دادن چگونگی جلوگیری از بیماری از راه ایمنی مواد غذایی، بحث در مورد نگاههای مشترک برای بهبود ایمنی مواد غذایی در سرتاسر بخش ها و در نهایت ترویج چاره ها و راه های ایمن تر بودن مواد غذایی. بر طبق این گزارش مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه در جهت انجام رسالت خود اقداماتی نظیر اطلاع رسانی در زمینه استانداردهای غذایی، تازه های سلامت غذا و تدوین راهنماهای بالینی را به صورت مستمر در اولویت برنامه های خود برای عموم جامعه قرار داده است.


منبع:

1402/03/21
10:05:11
5.0 / 5
301
تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , پیشگیری
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج