محققان سنگاپوری گزارش می دهند؛

تغذیه بد خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می کند

تغذیه بد خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می کند

اعصاب سنج: رژیم غذایی نامناسب می تواند خطر چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها را افزایش دهد.



به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول ها تولید می شود، ممکنست به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک نماید.
تغذیه نامناسب با خیلی از بیماریها، همچون چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان ها همچون سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط می باشد. مصرف زیاد سدیم، چربی های اشباع شده و قندها می تواند خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آن چه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می کند چندان معلوم نیست.
اکنون، پژوهشگران دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکنست به توضیح این که چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را بیشتر می کند کمک نماید.
در مطالعات سلولی، پژوهشگران دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می شود که سلول ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می کنند، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند. آنها عنوان می کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال مبتلاشدن به سرطان می شود.
به گفته پژوهشگران، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در بعضی سرطان ها مشاهده می شود، نشان میدهد. این یک منطقه جالب جهت بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش های بالینی بیشتری نیاز است تا بطور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط می باشد یا خیر.

1403/02/05
12:09:02
5.0 / 5
109
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , دانشگاه
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
AsabSanj اعصاب سنج