سازمان غذا و دارو اعلام كرد؛

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

به گزارش اعصاب سنج، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در مورد سلامت روغن های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام نمود: این روغن ها در مرداد ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام نموده است. از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تأیید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها به تأیید نرسید. بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و ضرورت مرجوع نمودن آن ابلاغ گردید. روابط عمومی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در لابراتوار های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو بعنوان معتبرترین لابراتوار کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ ازاین رو محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این مورد به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال گردید روابط عمومی سازمان غذا و دارو همینطور با تکیه بر این که این سازمان تمامی فرآورده های غذایی شامل مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در لابراتوار های معاونت های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می دهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این عرصه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می پذیرد.


منبع:

1403/02/21
14:52:08
5.0 / 5
112
تگهای خبر: پزشكی , دارو , دانشگاه , دانشگاه علوم پزشكی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
AsabSanj اعصاب سنج