جایزه دکتر هادوی بدنبال بهبود وضعیت سلامت بیماران است
به گزارش اعصاب سنج، معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی ایران، با اشاره به جایزه دکتر هادوی، اظهار داشت: این جایزه بدنبال ترویج پژوهش های کاربردی است که منجر به بهبود وضعیت سلامت بیماران و پیشرفت سطح علمی کشور می شود.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل فرهنگستان علوم پزشکی کشور، جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی کشور روز پنج شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ با هدف ارج نهادن به کوشش های برجسته محققان در تالار غدیر فرهنگستان اجرا شد. محمد علی محققی معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی ایران، در این مراسم اظهار داشت: این جایزه که از سال ۱۳۸۶ با پیشنهاد استاد مرحوم دکتر هادوی بنیان گذاری شده است به محققان، مقالات علمی و مراکز تحقیقاتی که در امتداد حل مشکلات بیماران و ارتقا دانش پزشکی پیشرفت های شایان توجهی داشته اند، اعطا می گردد.
وی ادامه داد: جایزه استاد دکتر هادوی از آن زمان که در سال ۱۳۸۵ توسط مرحوم استاد دکتر خادمی پیشنهاد شد، هر ساله به بالاترین محققان و پژوهشگران حوزه پزشکی اختصاص یافته است و خود از شخصیت های برجسته علمی و انسانی بود، بعد از ۶۰ سال خدمت به علم و پژوهش، دست نوشته ای به فرهنگستان علوم پزشکی ارسال کردند و از آن زمان تا امروز، این جایزه به عنوان نماد خدمت گزاری خالصانه در حوزه پزشکی، ادامه یافته است. معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی ایران اضافه کرد: مرحوم استاد هادوی در این دست نوشته پیشنهاد کرد که از محل بهره سالیانه مبلغی به عنوان جایزه ای پژوهشی برای قدردانی از یک نوآوری علمی در عرصه پزشکی، خصوصاً در راستای حل مشکلات بیماران، اختصاص پیدا کند و این پیشنهاد در شورای علمی فرهنگستان علوم پزشکی به تصویب رسید و نخستین دوره آن در سال ۱۳۸۶ اجرا شد. محققی اشاره کرد: امسال، هجدهمین دوره این جایزه با هدف تشویق محققان و مراکز تحقیقاتی در رشته های مختلف پزشکی به نوآوری های مؤثر در بهبود سلامت و درمان بیماران انجام می شود. وی ادامه داد: این جایزه نه فقط به عنوان یک تقدیر علمی، بلکه به عنوان یادبودی از یک زندگی پرثمر و پر خدمت در حوزه علم و پزشکی شناخته می شود و این جایزه بطور مستقیم بدنبال ایجاد انگیزه و ترویج پژوهش های کاربردی است که منجر به بهبود وضعیت سلامت بیماران و ارتقا سطح علمی کشور می شود. همچنین، این جایزه می تواند به عنوان الگویی برای نسل های آینده در حوزه خدمت به بشریت و کوشش های علمی مورد توجه قرار گیرد. محققی اشاره کرد: امید است که این آیین بازهم ادامه یابد و با پشتیبانی از نوآوری ها و دستاوردهای علمی، خصوصاً در عرصه پزشکی، به ارتقا کیفیت زندگی انسان ها کمک نماید.
منبع: اعصاب سنج
مطلب اعصابسنج را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب