میوه هایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند
به گزارش اعصاب سنج، متخصص تغذیه، نکات کلیدی تغذیه ای برای بیماران دیابتی و کودکان در تابستان را شرح داد.
سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در رابطه با تغذیه مناسب بیماران دیابتی و کودکان در هوای گرم تابستان اظهار داشت: در بیماران دیابتی، مصرف میوه باید با فاصله زمانی حداقل ۲.۵ تا ۳ ساعت پس از وعده غذایی باشد. میوه هایی مانند موز، انگور، خربزه، هندوانه و طالبی به علت قند بالایی که دارند، باید محدود مصرف شوند و هر واحد میوه معادل نصف موز یا یک لیوان پر از خربزه است. وی ادامه داد: دیابتی ها می توانند پس از فاصله زمانی مناسب از نخستین میوه، میوه دوم را هم مصرف کنند، اما مصرف زیاد میوه به صورت همزمان سفارش نمی شود و همینطور اگر بین شام و خواب کمتر از دو ساعت فاصله باشد، مصرف میوه پیش از خواب مناسب نمی باشد.
غذاهای سبک و پرهیز از غذاهای چرب در تابستان
کشاورز ضمن اشاره به اهمیت رژیم غذایی کودکان و افراد سالمند اظهار داشت: مصرف غذاهای سبک، آب پز، بخارپز و جوجه کبابی و پرهیز از غذاهای پر سس و چرب خیلی مهم است و آش و سوپ هایی که دارای سبزیجات فراوان هستند، منبع ویتامین ها، مواد معدنی و نمک های مورد نیاز بدن محسوب می شوند. وی تاکید کرد: سبزی خوردن و سالاد بدون سس با آب لیمو هم باید در سفره تابستانی جایگاه ویژه ای داشته باشند، چون که فیبرها و رنگدانه های موجود در سبزی ها و میوه ها به حفظ سلامت کمک می نماید. کشاورز افزود: با عنایت به افزایش چشم گیر چاقی کودکان طی ۴۰ سال گذشته، رعایت اصول تغذیه سالم و محدود کردن مصرف فست فودها و غذاهای سنگین ضروری می باشد.
مطلب اعصابسنج را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب