فرضیه پاستیل و پوکی استخوان رد شد

فرضیه پاستیل و پوکی استخوان رد شد

اعصاب سنج: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یکبار برای همیشه به داستان خوردن پاستیل برای ممانعت از پوکی استخوان، تمام کرد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباب این که «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می کند»، اظهار کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل ها اثری در پیش گیری از پوکی استخوان ندارند. پاستیل ها عمدتا از ژلاتین، شکر، رنگ های مصنوعی و طعم دهنده ها تشکیل شده اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ها ضروری اند. بدین سبب مصرف آنها نقشی در پیش گیری از پوکی استخوان ندارد. همین طور به سبب داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از حد پاستیل می تواند منجر به اضافه وزن شود. چاقی به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلاء به بیماریهای استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می شود و ممکنست عوارض این بیماریها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند. بطور کلی سفارش می شود برای حفظ سلامت استخوان ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم چرب، ماهی های استخوان دار، سبزی های برگ سبز و همین طور قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده گردد.

1404/05/07
17:12:33
5.0 / 5
20
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , سلامت
مطلب اعصابسنج را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربازدیدهای اعصاب سنج

داغ ترین اعصاب سنج

تازه های اعصاب سنج

AsabSanj اعصاب سنج