تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت

تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت

به گزارش اعصاب سنج، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تاکید بر این که سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به ریسک استفاده مواد غذایی ناسالم گوشزد نمود.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: غذا، باآنکه اصلی ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتیکه فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می تواند منجر به بیماری های جدی شود. سالانه بیشتر از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به بیماری هایی مبتلا می شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است. وی ضمن اشاره به تهدیدات ناشی از باقی مانده سموم، آفت کش ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، تصریح کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینه های زیادی صرف درمان نماییم. در حالیکه نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می تواند از بروز خیلی از این بیماری ها پیشگیری کند. بهفر با اشاره به اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، اظهار داشت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، اهمیت بالای ی در کاهش هزینه های درمانی و افزایش بهره وری سلامت عمومی دارد. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همینطور تاکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفا یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در عرصه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند. وی اظهار داشت: هدف نهائی ما داشتن جامعه ای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.


منبع:

1404/05/14
11:10:46
5.0 / 5
88
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پیشگیری , تولید
مطلب اعصابسنج را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربازدیدهای اعصاب سنج

داغ ترین اعصاب سنج

تازه های اعصاب سنج

AsabSanj اعصاب سنج