آزمون بوردهای تخصصی و فوق تخصص، بالاترین سطح آزمون های علمی کشور هستند

آزمون بوردهای تخصصی و فوق تخصص، بالاترین سطح آزمون های علمی کشور هستند

اعصاب سنج: به گزارش اعصاب سنج، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که آزمون بوردهای تخصصی و فوق تخصص، بالاترین سطح آزمون های علمی کشور است از حضور ۵ هزار شرکت کننده در این آزمون ها آگاهی داد.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از وبدا، محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از ستاد چهل وچهارمین دوره آزمون گواهینامه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به شرکت ۵ هزار نفر در آزمون های تخصصی و فوق تخصصی امسال، اظهار داشت: آزمون بوردهای تخصصی و فوق تخصصی، بالاترین سطح آزمون ها و رده علمی در کشور است که از دو جهت حائز اهمیت می باشد. وی ادامه داد: اول این که باید همه مناطق و شهرهای کشور را در حوزه تامین متخصص و شهرهای بزرگ را در حوزه وجود فوق تخصص، پوشش دهیم تا خدمات خوبی به مردم ارائه شود؛ که خوشبختانه تا حالا این اتفاق افتاده است و در تمام مراکز استانها، پیشرفته ترین خدمات تخصصی ارائه می شود.

ظفرقندی افزود: دوم این که آزمون ها نشان دهنده کیفیت علمی و آموزشی است که در عرصه پزشکی خیلی مهم است. در عرصه سلامت، استانداردها و کیفیت علمی و آموزشی حرف اول را می زند. به همین دلیل، باید در آزمون های کتبی، شفاهی و مهارتی، افراد شاخص، برجسته و باکیفیت بالا پذیرش شوند.

شایان ذکر است، آزمون های کتبی و شفاهی تخصصی و فوق تخصصی ۱۴۰۴، شهریور امسال برگزار می گردند. حرف آخر اینکه اول اینکه باید همه مناطق و شهر های کشور را در حوزه تأمین متخصص و شهر های بزرگ را در حوزه وجود فوق تخصص، پوشش دهیم تا خدمات خوبی به مردم عرضه شود؛ که خوشبختانه تا حالا این اتفاق افتاده است و در تمام مراکز استانها، پیشرفته ترین خدمات تخصصی عرضه می شود.


منبع:

1404/05/24
11:33:17
5.0 / 5
11
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , پزشكی
مطلب اعصابسنج را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربازدیدهای اعصاب سنج

داغ ترین اعصاب سنج

تازه های اعصاب سنج

AsabSanj اعصاب سنج