ردپای داروخانه ها در فروش اینترنتی دارو!

ردپای داروخانه ها در فروش اینترنتی دارو!

به گزارش اعصاب سنج، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان اظهار داشت: به تازگی در یکی از استانها، شاهد پلمب داروخانه هایی بودیم که نسبت به فروش اینترنتی دارو، اقدام نموده بودند؛ در صورتیکه هنوز هیچ مجوزی برای آن صادر نشده است.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، موضوع فروش اینترنتی دارو توسط پلت فرم ها و سکوهای مجازی، یکی از سوژه های پر سروصدای حوزه سلامت کشور پارسال بود که در نهایت با تدوین دستورالعملی، فروکش کرد و قرار شد سازمان غذا و دارو، برای اجرایی شدن این موضوع؛ اقدام نماید.

این در حالیست که اخیرا، در استان فارس، شاهد همکاری بعضی از داروخانه ها با سکوهای اینترنتی بودیم و این موضوع موجب پیگیری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در نهایت؛ داروخانه های متخلف، پلمب شدند.

هادی احمدی عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، در گفتگو با گزارشگر مهر، اظهار داشت: هر گونه همکاری داروخانه ها با پلت فرم ها و سکوهای اینترنتی، ممنوعست.

وی ضمن اشاره به تخلف صورت گرفته در استان فارس، اضافه کرد: هنوز بخشنامه اجرایی فروش اینترنتی دارو ابلاغ نشده است. اما، در روزهای جنگ و پس از جنگ، بعضی از داروخانه ها با سکوهای اینترنتی برای ارسال مجازی دارو، همکاری کردند.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، فروش هر گونه دارو شامل با نسخه و بدون نسخه الکترونیکی را ممنوع دانست و اظهار داشت: سکوها برای فروش دارو، مجوزی از سازمان غذا و دارو ندارند و فروش اینترنتی دارو، تخلف است.




به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، موضوع فروش اینترنتی دارو توسط پلت فرم ها و سکوهای مجازی، یکی از سوژه های پر سروصدای حوزه سلامت کشور پارسال بود که در نهایت با تدوین دستورالعملی، فروکش کرد و قرار شد سازمان غذا و دارو، برای اجرایی شدن این موضوع؛ اقدام نماید.این در حالیست که اخیرا، در استان فارس، شاهد همکاری بعضی از داروخانه ها با سکوهای اینترنتی بودیم و این موضوع موجب پیگیری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در نهایت؛ داروخانه های متخلف، پلمب شدند.هادی احمدی عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، در گفتگو با گزارشگر مهر، اظهار داشت: هر گونه همکاری داروخانه ها با پلت فرم ها و سکوهای اینترنتی، ممنوعست.وی ضمن اشاره به تخلف صورت گرفته در استان فارس، اضافه کرد: هنوز بخشنامه اجرایی فروش اینترنتی دارو ابلاغ نشده است. اما، در روزهای جنگ و پس از جنگ، بعضی از داروخانه ها با سکوهای اینترنتی برای ارسال مجازی دارو، همکاری کردند.مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، فروش هر گونه دارو شامل با نسخه و بدون نسخه الکترونیکی را ممنوع دانست و اظهار داشت: سکوها برای فروش دارو، مجوزی از سازمان غذا و دارو ندارند و فروش اینترنتی دارو، تخلف است.


منبع:

1405/03/04
14:16:45
5.0 / 5
38
تگهای خبر: اینترنت , پزشكی , دارو , دانشگاه
مطلب اعصابسنج را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربازدیدهای اعصاب سنج

داغ ترین اعصاب سنج

تازه های اعصاب سنج

AsabSanj اعصاب سنج