رئیس دانشكده علوم پزشكی آبادان:

موفقیت خیره كننده یك داروی ضد ویروس كرونا در آبادان

موفقیت خیره كننده یك داروی ضد ویروس كرونا در آبادان

اعصاب سنج: رئیس دانشكده علوم پزشكی آبادان از موفقیت بزرگ تیم تحقیقاتی عفونی این دانشكده در درمان كرونا و توقف مرگ ناشی از این بیماری آگاهی داد.



دكتر شكرالله سلمان زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار نمود: این داروی ضدویروسی بر روی بیماران بدحال مبتلا به كووید ۱۹ توسط گروه عفونی دانشكده علوم پزشكی آبادان كشف شده كه تأثیر موفقیت آمیزی برای این بیماران دارد.
وی اضافه كرد: بررسی تأثیر یك داروی ضدویروسی بر روی بیماران بدحال مبتلا به كووید ۱۹ بستری در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان توسط گروه عفونی دانشكده علوم پزشكی این شهرستان حاكی از موفقیت در درمان این بیماران و كاهش طول بستری در بیمارستان بوده است.
در همین راستا دكتر سارا مبارك، معاون آموزشی و پژوهشی این دانشكده و مسئول این گروه تحقیقاتی عفونی اظهار نمود: از زمان شیوع ویروس كرونا در كشور، استان خوزستان و محدوده دانشكده علوم پزشكی آبادان، تیم تحقیقاتی این دانشكده تصمیم گرفت از داروهایی استفاده نماید كه با كمك آنها علایم بالینی بیمار سریع تر بهبود پیدا كند، تنگی نفس فرد مبتلا به كرونا به سرعت رو به بهبودی برود و در نهایت روزهای بستری در بخش مراقبت های ویژه و بیمارستان نیز كاهش پیدا كند.
وی با اشاره به اینكه مباحث ذكر شده مبنای فكری یك گروه تحقیقاتی در دانشكده علوم پزشكی آبادان شد، افزود: پس از بستری بیماران مبتلا به كرونا در بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان، تیم تحقیقاتی ما تصمیم گرفت یك رژیم را علاوه بر رژیم استاندارد كشوری بر روی بیماران پس از ستاندن مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و البته كد ملی اخلاق در پژوهش، اجرایی كند.
دكتر مبارك ابراز امیدواری كرد و اضافه كرد: نتایج اولیه رژیم مورد اشاره در ایام اول بسیار مسرت بخش بود و در مقایسه با رژیم پروتكل كشوری از نظر مرگ ومیر و روزهای بستری و همین طور تنفس عادی، نتایج بسیار خیره كننده ای را به دست آوردیم.
وی اشاره كرد: در مقایسه ۲ گروه كه یك گروه رژیم استاندارد كشوری را گرفته بودند و گروه دوم رژیم پیشنهادی گروه دانشكده علوم پزشكی را دریافت كرده بودند، میزان مرگ ومیر گروه دوم به صفر رسید، میزان روزهای بستری این گروه كاهش پیدا كرد و اتفاق بسیار مهم این بود كه افرادی كه در بخش مراقبت های ویژه بودند و تنفس مصنوعی دریافت می كردند پس از ۴ روز به تنفس عادی برگشتند و شرایط ترخیص از بیمارستان را به دست می آوردند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشكده علوم پزشكی آبادان با اشاره به اینكه به مدت یك ماه این دارو روی ۶۰ بیمار از بیماران بستری مبتلا به كرونا نتایج خیره كننده ای داشته است، اضافه كرد: امیدوار هستیم با راهگشا بودن این رژیم برای درمان و ورود آن به پروتكل های كشوری برای كاهش روزهای بستری در بیمارستان و در نهایت پایین آمدن میزان مرگ ومیر ناشی از ابتلاء به كرونا گام بسیار بزرگی را برداشته باشیم.
وی افزود: دوره ۲ هفته ای را برای پیگیری بیماران پس از دریافت این رژیم انتخاب كردیم كه جای امیدواری است در این دوره بیماران بهبود پیدا كردند و پس از دریافت تنفس طبیعی از بیمارستان ترخیص شدند.


منبع:

1399/01/06
21:23:13
5.0 / 5
3291
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , بیمار
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
AsabSanj اعصاب سنج