مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خبر داد

تسهیل فرآیندهای واردات مواد اولیه غذایی با سامانه TTAC

تسهیل فرآیندهای واردات مواد اولیه غذایی با سامانه TTAC

به گزارش اعصاب سنج مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سامانه TTAC خیلی از فرآیندهای مربوط به صدور و نظارت مجوز واردات مواد اولیه صنایع غذایی را كاهش داده است.



به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا وحید مفید در مورد میزان رعایت قوانین مربوط به فرآوردهای دامی و گیاهی توسط تولیدكنندگان اظهار داشت: قانون نظارت مواد خوردنی و آشامیدنی بخشی از كنترل را به عهده دارد و بخش دیگری از نظارت توسط سازمان هایی مانند سازمان دامپزشكی و جهاد كشاورزی انجام می گردد.

وی با اشاره به اینكه نظارت در دنیا از «مزرعه تا سفره مدنظر» است، تصریح كرد: كنترل یك محصول غذایی از خاك و آبی كه كشت و آبیاری می گردد تا نوع كود و سم باید تحت كنترل باشد. برای اجرای این كار به سیاستگذاری واحد نیاز داریم و اگر این امر محقق شود می توانیم ادعا نماییم محصولی را كه از هر حیث سالم و كیفی است، تولید كردیم.

مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد رفع مشكلات صنعت غذا اظهار داشت: همچون مشكلات این صنعت، موانع بوروكراسی و كاهش زمان فرآیند نظارت است كه سازمان غذا و دارو از سال های گذشته برای ساماندهی و سهولت واردات، سامانه TTAC را راه اندازی كرده است.

وی اضافه كرد: با تفویض اختیار به همه استان ها و دانشگاه های علوم پزشكی، حدودا تمام تولیدكننده های دارای مجوز و هر كارخانه ای در هر استان می تواند به اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشكی رجوع كند و امور خویش را انجام دهد.

به گزارش وبدا، مدیركل دفتر فرآورده های غذایی، آشامیدنی در انتها اظهاركرد: برای مسائل مربوط به واردات مواد اولیه هم به منظور كاهش بوروكراسی، امور به صورت الكترونیك با سامانه TTAC انجام می گردد همینطور به روزرسانی قوانین و ضوابط حاكم بر صنعت غذا و نزدیك شدن به قوانین كشورهای مترقی تر و پیشرفته تر در دستور كار سازمان غذا و دارو قرار دارد.




1397/10/17
21:40:53
5.0 / 5
5003
تگهای خبر: پزشكی , دارو , دانشگاه , دانشگاه علوم پزشكی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
AsabSanj اعصاب سنج