چرا قیمت فروش دارو در داروخانه با قیمت روی جلد متفاوت است؟

چرا قیمت فروش دارو در داروخانه با قیمت روی جلد متفاوت است؟

به گزارش اعصاب سنج سخنگوی سازمان غذا و دارو علت تفاوت در قیمت روی جلد دارو با قیمتی كه دارو در داروخانه ها عرضه می شود را شرح داد.



دكتر كیانوش جهانپور در گفتگو با ایسنا، درباره علت تفاوت قیمت روی جلد داروها با قیمتی كه داروخانه دارو را به بیمار می فروشد، اظهار داشت: باید توجه كرد كه واقعا نمی توان قیمت روی جلد دارو را ملاك قیمت قرار داد؛ چونكه به ویژه در یكی دو سال گذشته كه به دنبال تحولات ارزی، تغییرات قیمتی متناوب داشتیم، امكان دارد در مقطعی كه هزینه تیراژ بالای بسته بندی كمتر بوده، یك شركت داروسازی تعداد زیادی بسته بندی را در آن مقطع تولید كرده باشد و قیمتی روی آن درج شده باشد كه این قیمت لزوما در زمان تولید و عرضه دارو به بازار، قیمت مصوب دارو نبوده است. ازاین رو قیمت مصوب با آن قیمتی كه بر روی جلد دارو درج شده، متفاوت می باشد.

وی با اشاره به اینكه ملاك قیمت دارو، قیمتی است كه در سامانه تیتك موجود است، اضافه كرد: آخرین قیمت مصوب هر دارو در سامانه تیتك وجود دارد و مردم هم به راحتی می توانند به آن دسترسی داشته باشند؛ به صورتی كه مردم می توانند با رفتن به سایت TTAC.IR نام دارو را وارد كرده و قیمت آنرا ببینند. در عین حال می توانند از راه نرم افزار و اپلیكیشنی كه قابل نصب بر روی موبایل های هوشمند و تبلت های اندروید است، قیمت را ببینند.

جهانپور افزود: مسیر دیگری كه مردم می توانند از قیمت مصوب یك دارو اطلاع پیدا كنند این است كه شناسه اصالت آن دارو را به سامانه پیامكی ۲۰۰۰۸۸۲۲ ارسال كرده و هم اصالت دارو و هم آخرین قیمت مصوب آنرا دریافت نمایند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح كرد: در عین حال سفارش ما به شركت های داروسازی این است كه در زمان تولید ترجیحا قیمت تولید را حداقل با جت پرینتر بر روی بسته بندی ها نصب كنند. باردیگر تاكید می كنم كه ملاك ما برای قیمت دارو، آن قیمتی است كه در سامانه قرار دارد كه آخرین قیمت مصوب را نشان داده است.

جهانپور همینطور اظهار داشت: در عین حال اگر مردم اختلاف و تفاوتی بین قیمت عرضه شده دارو با قیمتی كه بعنوان قیمت مصوب در سامانه تیتك وجود دارد، مشاهده نمودند، می توانند به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند كه حتما این مورد تخلف خواهد بود و بررسی خواهد شد.




1398/11/04
23:40:59
5.0 / 5
4642
تگهای خبر: بیمار , تولید , دارو , داروسازی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج