رئیس پلی كلینیك جمعیت هلال احمر استان قزوین:

تولید و تعمیر اندام های مصنوعی در جمعیت هلال احمر قزوین شروع شد

تولید و تعمیر اندام های مصنوعی در جمعیت هلال احمر قزوین شروع شد

به گزارش اعصاب سنج رئیس پلی كلینیك جمعیت هلال احمر استان قزوین اظهار داشت: با راه اندازی بخش ارتز و پروتز امكان تولید و تعمیر اندام های مصنوعی و وسایل كمك توانبخشی در كلینیك هلال احمر قزوین فراهم گردید.


فرزاد خون جوش در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر کمک به حوزه توانبخشی و تأمین داروهای خاص است که در این راستا ضمن فعال شدن داروخانه هلال احمر، در کلینیک جمعیت هم تجهیزات خوبی را خریداری و به مجموعه اضافه کرده ایم. وی بیان نمود: بخش فنی ارتوپدی جدیداً تأسیس و راه اندازی شده و خدمات قابل توجهی را به معلولان عرضه می کند.
خون جوش خاطرنشان کرد: با راه اندازی بخش ارتز و پروتز این بخش در تولید اندام های مصنوعی و وسایل کمک توانبخشی فعال شده که برای نخستین بار است که بخش دولتی در جهت خدمت به معلولان این کار پرارزش را عرضه می کند. وی خاطرنشان کرد: تا قبل از راه اندازی این بخش معلولان و مراجعان دیگر برای دریافت خدمات خود با سختی و هزینه زیاد به تهران و استان های هم جوار مانند زنجان عزیمت می کردند که با این اقدام دیگر این خدمات در استان داده می شود و شاهد رضایت مندی معلولان در این حوزه هستیم.
رئیس پلی کلینیک جمعیت هلال احمر استان قزوین تصریح کرد: در بخش ارتز تولید و تعمیر وسایلی چون کفش طبی، کفی، زانو بند، ر گردنبند و کمربند طبی، در بخش پروتز اندام های مصنوعی مانند دست و پا تولید و تعمیر می شود که از این پس این خدمات برای معلولان در این بخش ممکن شده است...
هزینه ۲ میلیارد تومانی در بخش ارتز و پروتزخون جوش افزود: با تأمین ارز دولتی برای تأمین تجهیزات این بخش دو میلیارد تومان هزینه شده و این بخش با تغییر کاربری در درمانگاه هلال احمر واقع در سبزه میدان جنب اداره بهزیستی مستقر شده است. وی اظهار داشت: مقرر شده دو کارشناس زن و مرد خدمات فنی و ارتز و پروتز را به بیماران و معلولانی که به خدمات ارتوپدی و اندام مصنوعی نیاز دارند ارائه نمایند. خون جوش افزود: این مرکز جدید ظرفیت پذیرش روزانه ۲۰ معلول را دارد.
وی در مورد خدمات دیگر کلینیک هلال احمر بیان نمود: کلینیک از سال ۷۲ فعالیت خویش را شروع کرده و دارای بخش های فیزیو تراپی، گفتار درمانی و هم کار درمانی است و به علت نبود حمایت های بیمه ای هزینه خدمات با تعرفه نیمه خصوصی محاسبه می شود.
خون جوش تصریح کرد: روزانه حدود ۵۰ نفر به مجموعه کلینیک هلال احمر استان قزوین و ۵ نفر برای کاردرمانی رجوع می کنند و ۲۰ درصد درآمدهای کلینیک برای خرید تجهیزات پزشکی در بخش توانبخشی و توسعه آن هزینه می شود.


1399/02/07
13:13:06
5.0 / 5
3094
تگهای خبر: بیمار , بیمه , بیمه‌ , پزشكی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
AsabSanj اعصاب سنج