نكاتی برای مراقبت از چشم ها در مواقع دوركاری

نكاتی برای مراقبت از چشم ها در مواقع دوركاری

اگر شما هم جزو کسانی هستید که به سبب همه گیری بیماری کووید-19 ناچارید از خانه، وظایف شغلی خودرا انجام دهید پس لازم است نسبت به حفظ سلامت چشمهایتان دقت کافی را داشته باشید.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از ایسنا، "آکادمی چشم پزشکی آمریکا" در همین رابطه یادآوری کرده است: نگاه کردن مداوم و طولانی مدت به نمایشگر لپ تاپ، تبلت و گوشی همراه سبب وارد شدن فشار مضاعف به چشم ها می شود که با علائمی همچون تاری دید، سردرد، خستگی و نیز خشکی چشم ها هم راه است.
این علایم از آنجا ناشی می شود که هنگام خیره شدن به صفحه نمایش، کمتر پلک می زنیم. پلک زدن سطح چشم را مرطوب نگه می دارد. مطالعه و نوشتن طولانی مدت نیز می تواند چشم ها را تحت فشار قرار دهد.
متخصصان آمریکایی در این زمینه می گویند: با این وجود خبر خوب این است که نگاه کردن به نمایشگر لپ تاپ، تبلت و گوشی همراه برای طولانی مدت اگر بموقع مورد توجه قرار بگیرد، سبب لطمه "دائمی" چشم ها نمی گردد. همانطور که همه ما تجربه کرده ایم، نگاه کردن طولانی به صفحه نمایش سبب بروز علایم آزاردهنده ای می شود اما خوشبختانه با تغییرات ساده ای می توان از شر این عوارض و علایم آزاردهنده خلاص شد.
برای این منظور متخصصان چشم پزشکی رعایت قانون ۲۰-۲۰-۲۰ را سفارش می کنند به این مفهوم که هر ۲۰ دقیقه برای مدت ۲۰ ثانیه به فاصله ۲۰ قدمی خود نگاه کنید یا برای مدت ۲۰ ثانیه چشم های خودرا بسته نگه دارید.
همین طور لازم است هنگام کار با تجهیزات الکترونیکی فاصله ایمن را که حدودا به اندازه طول بازو است حفظ کنید. همین طور میزان نور و "کنتراست" نمایشگر را طوری تنظیم کنید که کار کردن آسانتر شود.
به علاوه برای افرادی که در نواحی سرد زندگی می کنند و ناچار به استفاده مداوم از لوازم گرمایشی هستند، مرطوب نگه داشتن محیط خانه امری ضروری ست چونکه وسائل گرمایشی سبب خشکی هوای اتاق می شوند و همین مورد روی تشدید خشکی چشم ها موثر است.
علاوه بر این استفاده از قطره اشک مصنوعی که به حفظ رطوبت چشم ها و برطرف نمودن خشکی چشم کمک می نماید نیز سفارش می شود.
به گزارش اعصاب سنج به نقل از هلث دی نیوز، در صورتیکه با رعایت این نکات هنوز هم در بینایی خود مشکلی احساس می کنید حتما از یک متخصص کمک و مشاوره بگیرید.



1400/01/26
11:12:39
5.0 / 5
1333
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشكی , زندگی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
AsabSanj اعصاب سنج