در گفت وگو با اعصاب سنج اعلام شد
تولید ۲۰ ماده مؤثره داروی های خاص از جانب دانش بنیان ها
به گزارش اعصاب سنج تعدادی از پژوهشگران یکی از شرکتهای دارویی علاوه بر سنتز و تولید بیشتر از ۲۰ ماده مؤثره دارویی، موفق به تولید دو داروی خوراکی و تزریقی برای بیماری MS شده اند.
محمدامین رضوانفر، مدیر عامل یکی از شرکتهای دانش بنیان تولیدکننده دارو در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیشتر از ۲۵ محصول در این شرکت به تولید رسیده است، اظهار داشت: تمرکز اصلی این شرکت تولید مواد اولیه دارویی است که با مقدار تولید کم، ارزش افزوده بسیار بالایی دارند.
وی با اشاره به اینکه این داروها برای درمان بیماری های خاص مانند MS، سرطان و دیابت و نورودژنراتیو هستند، افزود: تابحال بیشتر از ۱۰ محصول دانش بنیان را به تولید رساندیم و هم اکنون بزرگترین تولیدکننده پپتیدهای دارویی در کشور هستیم.
رضوانفر، تولید پپتیدها را در حوزه سرطان چون تخمدان و پروستات، دیابت و MS ذکر کرد و خاطرنشان کرد: این شرکت تولید ماده اولیه دارویی را در دستور کار دارد و تابحال ۲۰ ماده ساخته شده دارویی تجاری سازی شده است.
وی ماده اولیه دارویی خط مقدم را تاثیرپذیری از اعمال تحریم ها دانست و اظهار داشت: ازاین رو ما در این عرصه برنامه ریزی هایی را انجام دادیم و مسیر این شرکت بگونه ای ترسیم شده است که بخش عظیمی از محصولات دانش بنیان ما در زمینه سنتز مواد مؤثره دارویی، تولید فرمولاسیون دارویی و توسعه دانش فنی محصول نهایی داروهای خاص است.
رضوانفر ضمن اشاره به برنامه ریزی های این شرکت برای صادرات محصولات دانش بنیان دارویی، توضیح داد: ما برای صادرات ۲ دارو برای درمان بیماران مبتلا به MS در حال برنامه ریزی هستیم که یکی از آنها داروی "گلاتیرامر استات" برای درمان بیماری MS است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با تکیه بر اینکه داروی گلاتیرامر استات تنها داروی پپتیدی تزریقی برای بیماری ام اس است، افزود: علاوه بر آن برای صادرات داروی خوراکی "فینگولیمود" بعنوان نخستین داروی خوراکی بیماری MS در حال ارزیابی هستیم.
وی تصریح کرد: از آنجایی که اولویت ما تأمین نیازهای سلامت کشور است، ازاین رو رفع نیازهای دارویی نظام سلامت کشور در صدر برنامه های این شرکت است.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب