آگاهی سلامت؛

سلامت خودرا با خوردن انار گارانتی کنید

سلامت خودرا با خوردن انار گارانتی کنید

اعصاب سنج: انار، یکی از میوه های پر خاصیت در ایام سرد سال است که خوردن آن به همگان سفارش می شود.


به گزارش اعصاب سنج به نقل از مهر، دانه های سرخ رنگ انار دارای خواص زیادی هستند که پزشکان سفارش می کنند خوردن این میوه را از دست ندهید. میوه انار حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است. مواد آنتی اکسیدان و ویتامین های انار موجب خنثی شدن رادیکال های آزاد در بدن می شود که از عوامل اصلی اکسیداسیون سلولی، ایجاد سرطان و پیری است و این خواص انار برای کبد چرب نیز مفیدست و می تواند سبب بهبود این بیماری نیز بشود. از طرف دیگر، وجود آنتی اکسیدان و ویتامین C در انار می تواند به کاهش واکنش های التهابی در بدن و کاهش خطر ابتلاء به عفونت ها کمک نماید. وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان فراوان در انار می تواند جلوی پروسه اکسید شدن چربی ها به ویژه کلسترول در دیواره عروق را گرفته و از لطمه دیدن دیواره رگ ها، که آغازگر بیماری تصلب شرایین، بالا رفتن فشارخون و شروع بیماریهای قلبی عروقی هستند، پیشگیری کند. از طرف دیگر، نسبت پتاسیم به سدیم در انار بسیار بالا است که موجب می شود سدیم از کلیه ها دفع شود و فشارخون کم شود. این میوه با داشتن آنتی اکسیدان های فراوان به سلامت ریه نیز کمک می نماید و با حفظ سلامت دستگاه قلبی عروقی به شکل غیرمستقیم در سلامت دستگاه تنفس نیز نقش دارد. تحقیقات اولیه نشان داده اند که نوشیدن روزانه آب انار تازه می تواند وضعیت قند افراد دیابتی را بهبود بخشد. خواص ضدالتهاب انار می تواند، با کاهش التهاب در مفاصل، در کاهش مشکلات و علایم بیماری مبتلایان به آرتروز و رماتیسم مفصلی کمک نماید. انار منبع غنی از ویتامین C است که تحقیقات ثابت کرده است در درمان پوست های کدر و خشک مؤثر است.

1401/07/27
09:22:26
5.0 / 5
220
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
AsabSanj اعصاب سنج